0 produse - 0,00 lei

Termeni, condiţii şi politică de confidenţialitate

nextEdu– este denumirea comercială a entității AVÎRVAREI ANDREI PETRICĂ INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, persoana fizică de naționalitate română, având sediul social în Sibiu, Str. Frunzei, Nr.28, având număr de ordine în Registrul Comerțului: F32/383/2014 și cod unic de inregistrare fiscală CUI 33063056.

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site web este administrat de AVÎRVAREI ANDREI PETRICĂ INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, „noi” și „nostru” se referă la nextEdu. nextEdu oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici. Vizitând site-ul nostru și cumpărând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul nostru” și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și acele condiții suplimentare și politici menționate aici și / sau disponibilă prin hyperlink. Aceste Termene și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului. Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul sau să utilizați servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări. Magazinul nostru este găzduit pe Hosterion.ro. Acesta ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI DE STOCARE ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții, considerați că sunteți cel puțin la vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință sau că sunteți la vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul dvs. Nu puteți utiliza produsele noastre pentru nici un scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor). Nu trebuie și este interzis să transmiteți viruși sau coduri de natură distructivă. O încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la terminarea imediată a Serviciilor oferite pentru dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. Înțelegeți faptul că conținutul dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele; și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nici o porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau a accesului la acest Serviciu. Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau ar afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – ACURATEȚEA, COMPLETAREA SI TIPUL DE INFORMAȚII
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse de Dvs. la dispoziție, pe acest site, nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu trebuie să fie invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără a consulta surse primare de informații, mai precise, mai complete sau mai noi. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propriul dvs. risc. Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare. Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestuia), fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazinul on-line. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. va fi corect, pentru orice culoare. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, dacă este interzisă. Noi nu garantăm calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. pentru a vă satisface așteptările sau faptul că orice eroare în cadrul Serviciului va fi corectată.

SECȚIUNEA 6 – ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR (inclusiv CONTABILE)
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați pe website-ul nostru. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulam cantitățile cumpărate pe persoană fizică, pe persoană juridică sau în orice modalitate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care efectuăm o modificare sau anulare a unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare sau la numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, distribuitori sau persoane neautorizate. Sunteți de acord să furnizați date complete, corecte și corecte despre cumpărături și cont, pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru on-line. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Pentru mai multe detalii, consultați Politica privind retururile.

SECȚIUNEA 7 – UNELTE OPȚIONALE
Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem niciun fel de control sau de intrare. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente „ca atare” și „la fel de bine”, fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natură și fără nicio aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor terță parte opționale. Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii pe care instrumentele furnizate de terți sunt relevante. Putem, de asemenea, să oferim pe viitor servicii și / sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 – LEGĂTURI TERȚE
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți. Link-urile terță parte de pe acest site vă pot îndruma către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a preciziei și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terță parte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau pentru daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, afirmațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE RECLAMAȚII
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite depuneri specifice (de exemplu, intrări în concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm, în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem obligați (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim compensații pentru orice observații; sau (3) să răspundem la orice comentarii. Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau în alt fel neplăcut sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții .

Sunteți de acord faptul că comentariile dvs. nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu este posibil să utilizați o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs., sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu ne asumam nici o răspundere pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE
Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica de confidențialitate, consultați secțiunea de GDPR corespunzătoare.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INACURATEȚE ȘI OMISIUNI
Ocazional, pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierea produselor, a prețurilor, a promoțiilor, ofertelor, taxelor de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea acestora. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi, dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) . Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau să clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site web asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE
Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile acestea, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicitați altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încălcați orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încălcați drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezentați informații false sau înșelătoare; (g) să încercați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, a altor site-uri Web sau a Internetului; (h) să colectați sau să urmăriți informațiile personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interferați sau să eludați caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice site web asociat, alte site-uri Web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web aferent, pentru încălcarea oricărei utilizări interzise depistate.

SECȚIUNEA 13 – DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII
Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile ori repetabile. Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără să vă anunțăm. Sunteți de acord în mod expres că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a serviciului vă aparține. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția faptului în care ne-ați declarat în mod expres) furnizate „ca atare” și „disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, implicit, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de vandabilitate, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.

nextEdu, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru nici un prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă acțiune directă, indirectă, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delicte (inclusiv neglijenta utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice natură survenită ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) încărcat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este recomandat de posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – INDEMNIFICAREA
Sunteți de acord să vă despăgubiți, să apărați și să vă păstrați inofensivi față de nextEdu și directorii noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiați, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, stagiarii și angajații, taxe rezonabile ale avocaților făcute de orice terță parte din cauza încălcării sau a încălcării acestor Termeni și condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau prin încălcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 – NECESITATEA
În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni Serviciu, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 – ÎNCHEIEREA
Obligațiile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor rămâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord în toate scopurile. Acești Termeni de utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea fie de dvs., fie de noi, a acestora. Puteți să eliminați acești Termeni și condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate inclusiv și data încetării și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 – ACORDUL ÎNTOTDEAUNA
Nerespectarea de către noi sau exercitarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau la o prevedere. Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate față de partea care redactează.

SECȚIUNEA 18 – DREPTUL GUVERNATOR
Acești Termeni de utilizare și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 19 – SCHIMBĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR
Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru sau a Serviciului în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările despre Termenii și condițiile noastre trebuie trimise la adresa support@nextedu.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru acceptarea celor scrise mai sus!

SECȚIUNEA 21 – MODALITĂȚI DE PLATĂ A PRODUSELOR/SERVICIILOR oferite de AVÎRVAREI ANDREI PETRICĂ INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, pe www.nextedu.ro

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor și/sau serviciilor achiziționate utilizând platforma www.nextedu.ro, prin 2 modalități:

  • ramburs, cu cash (LEI), la predarea coletului de către curier;
  • online, cu cardul bancar (LEI).

SECȚIUNEA 22 – PRODUSE/SERVICII CE POT FI ACHITATE ONLINE CU CARDUL

Cumpărătorul poate achita contravaloarea produselor și/sau serviciilor din secțiunea site-ului denumită „Produse”. În această secțiune se găsesc echipamentele pe care AVÎRVAREI ANDREI PETRICĂ INTREPRINDERE INDIVIDUALĂ le comercializează sub numele comercial nextEdu. Acestea sunt sau pot fi:

  • kituri electronice educaționale;
  • activități teoretice de explicare a electronicii;
  • activități practice de asamblare kituri electronice;

POLITICA DE LIVRARE

Disponibilitate

Produsele de pe www.nextedu.ro sunt disponibile momentan doar pentru România și pot fi livrate prin curierat rapid.

Produsele noastre sunt realizate individual și cu multă migală, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 10 zile lucrătoare, în cazul în care nu sunt disponibile pe stoc.

În plus, se pot adăuga alte 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. Livrarea poate dura maxim 3 zile, din momentul confirmării comenzii. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Serviciul de curierat

Livrăm exclusiv cu curier rapid, în România, din Sibiu. Firma de curierat este Fan Curier.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de luni până vineri între orele 09:00-17:00, la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și în zilele de sâmbătă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, nu ne asumăm întârzierile ce pot interveni pe parcurs, până la livrare.

Timp de livrare

Acesta poate varia între 1 și 3 zile lucrătoare. Nu oferim nici un fel de garanție asupra acestui timp menționat. Motive obiective pot duce la întârzierea livrării coletelor iar acestea nu țin de noi.

Costuri

Plata se efectuează online cu cardul, sau ramburs, la curier, iar taxa de transport este calculata si afisata la plasarea comenzii. Aceasta va fi inclusă în factura emisă de AVIRVAREI ANDREI PETRICĂ ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ și se va regăsi în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa comenzi@nextedu.ro, pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost încă trimisă spre procesare, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz. Pentru detalii suplimentare, consultați politica de retur/anulare.

POLITICA DE RETUR/ANULARE

 1. Cadrul legal
Conform OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Se recomandă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

2. Excepțiile

Nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect returul următoarelor categorii de produse:

a. produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca și defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). Produsul nou se livrează după primirea și verificarea celui returnat într-un termen de maxim 14 zile. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

b. software, licențe desigilate (sisteme de operare, aplicații, antiviruși etc.), jocuri desigilate, extensii de garanție desigilate;

c. produse aduse pe comenzi speciale;

d. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al cumpăratorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere;

e. produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3.

3. Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informează nextEdu cu privire la decizia de retragere sau poate returna produsul personal în Sibiu, Str. Onisifor Ghibu, Nr.1, Et.1 (punct de lucru).
In termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, cumpărătorul va primi pe e-mail un număr de înregistrare și detalii cu privire la solicitarea înaintată.
Pentru produsele returnate la sediu, sunt necesari următorii pași:
– clientul predă produsul la sediu în baza unui proces verbal de predare-primire;
– decizia de acceptare/respingere RMA va fi luată de către Departamentul Retur Online, dupa recepția produsului la punctul de lucru.

Comunicarea cu clientul se va face în scris pe adresa de e-mail de pe care s-a efectuat comanda inițială.

4. Costuri și taxe speciale pentru renunțarea la cumpărare:

  • Costuri suportate de către cumpărător:
    • dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, se va solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia (art.14.punctul 3).
  • Costuri suportate de către vânzător:
    • costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la recepția produsului;
    • produs ce nu este conform cu specificațiile din oferta vânzătorului;
    • produs ce nu este conform specificaților menționate în comanda cumpărătorului;
    • produs nefuncțional în primele 48 de ore de la recepție sau colete ce prezintă deteriorări la recepție*.

*Notă (dacă defectul de funcționare este semnalat în primele 48 ore de la recepție).

5. Rambursarea sumelor

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data la care este informat consumatorul de decizia de retragere din contract, transmisă de către vânzător (art. 13, punctele 1, 2, 3 și 4). Conform art. 24, punctele 2 și 3, ziua în care consumatorul își exercită dreptul de retragere din contract nu se va lua în seamă la calculul termenului, iar în cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, se va prelungi termenul în mod corespunzător.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate descrie modul în care folosim informațiile pe care ni le trimiteți în timpul înregistrării pe website-ul nostru. Rețineți că această politică de confidențialitate nu se aplică oricăror informații pe care le furnizați unor terțe părți în legătură cu site-urile web găzduite de nextEdu.  își rezervă dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate. Pentru a vă proteja interesele, vizitați periodic această pagină pentru a examina termenii actuali ai politicii noastre de confidențialitate.

Informațiile colectate
Informații personale sunt solicitate când vă înregistrați pentru a deveni membru. În timpul înregistrării, vi se solicită să furnizați numele, adresa de e-mail, email, codul poștal etc. Cu cât mai multe informații pe care le transmiteți și sunt mai exacte, cu atât mai bine putem adapta serviciile noastre la nevoile dvs. Informații suplimentare, cum ar fi adresa dvs. IP, sistemul de operare sau informațiile despre browser, pot fi colectate ori de câte ori interacționați cu noi sau cu site-ul nostru web. Colectăm aceste informații pentru a compila statisticile de utilizare.
Informațiile pe care le furnizați pentru integrarea unor terțe părți în cadrul constructorului de site-uri web sunt utilizate pentru a conecta integrarea numai la contul dvs. În funcție de integrare, este posibil să stocăm ID-ul contului dvs., indicativul dvs. de acces și anumite informații care sunt returnate de integrare, pentru a menține legătura dintre integrarea terță parte și contul dvs. corespunzător. De asemenea, puteți fi contactat de către furnizorul software de revizuire a clienților, de la nextEdu, pentru a colecta experiența clienților și feedback-ul serviciului.

Cookie-urile
Ori de câte ori interacționați cu noi sau cu site-ul nostru, nextEdu poate plasa un “cookie” în fișierele browserului computerului dvs. Cookie-urile sunt fișiere de date care ajută browserul dvs. să comunice cu nextEdu. Cele mai multe browsere sunt setate să accepte cookie-urile în mod implicit. Puteți respinge sau bloca cookie-urile prin modificarea setărilor browserului. Cu toate acestea, în cazul în care browserul dvs. respinge sau blochează un modul cookie, acesta poate afecta capacitatea dvs. de a utiliza o parte din site-ul nostru și serviciul nostru. Puteți consulta politica de confidențialitate a cookie-urilor din contul GDPR de pe acest website.

Ce se înțelege prin cookie-uri?
Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (log-in, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Cum se folosesc cookie-urile?
O parte din paginile noastre utilizează cookie-urile pentru a reţine:
– preferinţele dumneavoastră de afişare, cum ar fi contrastul, culoarea sau dimensiunea caracterelor;
– dacă aţi răspuns la un sondaj pop-up privind utilitatea conţinutului (pentru a nu fi întrebat din nou);
– dacă aţi acceptat (sau nu) utilizarea cookie-urilor pe site.
De asemenea, unele materiale video găzduite de paginile noastre utilizează cookie-uri pentru a colecta statistici anonime privind modul în care aţi ajuns pe site şi materialele video pe care le-aţi vizualizat. Activarea cookie-urilor nu este strict necesară pentru funcţionarea site-ului, dar vă poate îmbunătăţi experienţa de navigare. Puteţi şterge sau bloca cookie-urile , nsă, dacă faceţi acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului să nu funcţioneze corespunzător. Informaţiile asociate cookie-urilor nu sunt utilizate pentru a vă identifica personal. În plus, ţinem sub control datele referitoare la preferinţele dumneavoastră de navigare. Cookie-urile nu sunt folosite în alte scopuri decât cele descrise aici.

Cum puteţi controla cookie-urile?
Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul www.aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

Utilizarea informațiilor
Site-ul nextEdu folosește cookie-urile pentru a  identifica membrul, precum și pentru a trimite actualizări recente și anunțuri importante prin poștă și / sau prin e-mail. Pentru a ne ajuta mai bine membrii, cercetăm demografia și interesele membrilor noștri pe baza informațiilor pe care ni le-ați trimis la înregistrare. Nu vom dezvălui sau nu vom transfera informațiile dvs. personale unor terțe părți, cu excepția celor descrise în această politică de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a vă dezvălui sau de a vă transfera informațiile personale în următoarele condiții:
– avem consimțământul dvs. să facem acest lucru;
– considerăm că este necesar să facem acest lucru pentru a respecta legea, procesele legale sau autoritățile;
– credem că este necesar să facem acest lucru pentru a proteja drepturile, proprietatea, interesele sau siguranța site-ului nextEdu, a angajaților, a utilizatorilor noștri sau a publicului.
– suntem obligați să facem acest lucru în legătură cu achiziția, fuziunea sau vânzarea întregii sau a unei părți din afacerea noastră.

Securitatea online
Toate informațiile confidențiale sunt criptate automat înainte de a fi transmise, pentru a proteja datele de citire și interpretare.

INFORMAȚII PRIVIND SECURITATEA DATELOR CLIENȚILOR

Declinarea raspunderii GDPR (data intrării în vigoare: 25 mai 2018)

nextEdu (“noi”, sau “nostru”) operează web-site-ul https://nextedu.ro (denumit în continuare “Serviciul”). Această pagină vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea datelor personale atunci când utilizați Serviciul nostru și alegerile pe care le-ați asociat cu respectivele date. Noi folosim datele dvs. pentru a furniza și a îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică.

Colectarea si utilizarea informatiilor
Colectăm câteva tipuri diferite de informații în diverse scopuri, pentru a vă oferi și a îmbunătăți Serviciul nostru.

Tipurile de date colectate
Date personale
În timp ce utilizați Serviciul nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală, care pot fi folosite pentru a vă contacta sau identifica (“Date personale”). Informațiile care pot fi identificate personal pot include, dar nu se limitează la:

– adresa de email;
– numele complet;
– număr de telefon;
– cookie-urile și datele de utilizare;
– datele de utilizare.

De asemenea, putem să colectăm informații despre modul în care este accesat și folosit Serviciul (“Date de utilizare”). Aceste date de utilizare pot include informații precum adresa IP a computerului dvs. (de exemplu, adresa IP), tipul de browser, versiunea browserului, paginile serviciului nostru pe care îl vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini, identificatori de dispozitive și alte date de diagnosticare. Aceste date sunt colectate și securizate prin Google Analytics.

Datele de urmărire și cookie-urile
Utilizăm module cookie și tehnologii de urmărire similare pentru a urmări activitatea din Serviciul nostru și pentru a ține anumite informații. Cookie-urile sunt fișiere cu cantități mici de date care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile sunt trimise în browserul dvs. de pe un site web și stocate pe un dispozitiv. Tehnologiile de urmărire utilizate sunt de asemenea balize, etichete și scripturi pentru colectarea și urmărirea informațiilor și pentru îmbunătățirea și analizarea Serviciului nostru. Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile sau să indice când un cookie este trimis. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-uri, este posibil să nu puteți utiliza anumite porțiuni / funcționalități ale Serviciului nostru. Exemple de cookie-uri pe care le folosim:

– module cookie pentru sesiuni (utilizăm cookie-urile de sesiune pentru a opera Serviciul nostru);
– cookie-uri de preferință (utilizăm cookie-urile de preferință pentru a vă aminti preferințele și setările diferite);
– cookie-uri de securitate (utilizăm cookie-urile de securitate în scopuri de securitate).

Utilizarea datelor
nextEdu folosește datele colectate în diverse scopuri:
– furnizarea și întreținerea Serviciului;
– vă anunțăm despre modificările aduse serviciului nostru;
– pentru a vă permite să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru atunci când alegeți să faceți acest lucru, cum ar fi comentarea articolelor;
– pentru a oferi asistență și asistență clienților;
– pentru a furniza analize sau informații valoroase pentru a putea îmbunătăți Serviciul prin Google Analytics;
– pentru a monitoriza utilizarea Serviciului;
– pentru a detecta, preveni și rezolva problemele tehnice;
– pentru a vă trimite notificări, pe care le-ați solicitat, prin e-mail atunci când un articol nou este postat ca parte a Serviciului nostru.

Transferul de date
Informațiile dvs., inclusiv datele personale, pot fi transferate pe calculatoare aflate în afara statului, provinciei, țării sau alte jurisdicții guvernamentale, în care legile privind protecția datelor pot fi diferite de cele din jurisdicția dvs. Dacă vă aflați în afara României și alegeți să ne furnizați informații, vă rugăm să rețineți că transferăm datele, inclusiv datele cu caracter personal, în Romania și le procesăm acolo. Acordul dvs. cu privire la această politică de confidențialitate, urmat de transmiterea acestor informații, reprezintă acordul dvs. cu privire la respectivul transfer. nextEdu va lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate și că nici un transfer de date cu caracter personal nu va avea loc într-o organizație sau într-o țară decât dacă există controale adecvate a datelor și a altor informații personale.

Notificari prin email
Oferim posibilitatea de a primi e-mailuri de notificare ori de câte ori este publicată o nouă postare sau un articol pe nextEdu. Pentru a face acest lucru, vă solicităm adresa dvs. de e-mail, oferind în același timp opțiunea de a furniza un nume și prenume. Aceste date sunt apoi deținute de MailChimp sau de un client de email specific și sunt utilizate numai pentru notificări despre postări sau articole noi sau pentru a oferi actualizări importante cu privire la nextEdu. Vom trimite aceste notificări doar dacă v-ați dat consimțământul în mod special pentru a face ceva. Dacă doriți să eliminați datele din această listă de notificări prin e-mail, puteți face clic pe butonul Dezabonare din partea de jos a oricărui e-mail. Alternativ, puteți să ne contactați la support@nextedu.ro și să solicitați eliminarea – vom elimina în totalitate datele dvs. din înregistrările noastre MailChimp (sau de un client de email specific). Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor din partea nextEdu, despre Dvs..

Divulgarea datelor
Cerințe legale
nextEdu vă poate dezvălui datele dvs. personale în convingerea că această acțiune este necesară pentru:
– să respecte o obligație legală;
– pentru a proteja și apăra drepturile sau proprietatea nextEdu;
– pentru a preveni sau a investiga posibilele nereguli în legătură cu Serviciul;
– pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor Serviciului sau a publicului;
– pentru a proteja împotriva răspunderii legale.

Cine are acces la informațiile dvs.?
Nu vom vinde sau închiria informațiile dvs. unor terțe părți. Nu vom împărtăși informațiile dvs. unor terțe părți în scopuri de marketing.

Prestatori de servicii
Putem angaja companii terțe părți și persoane fizice pentru a facilita serviciul nostru ( „Furnizori de servicii“) sau pentru a furniza servicii în numele nostru ori pentru a analiza modul în care este utilizat serviciul nostru. Aceste terțe părți au acces la datele dvs. personale numai pentru a îndeplini aceste sarcini în numele nostru și sunt obligate să nu le dezvăluie sau să le utilizeze în niciun alt scop.

Legături către alte site-uri
Serviciul nostru poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de noi. Dacă dați clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat (ă) către site-ul terței părți. Vă sfătuim cu tărie să examinați Politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem control și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terților.

Confidențialitatea copiilor
Suntem preocupați să protejăm confidențialitatea copiilor cu vârsta de cel puțin 16 ani. Dacă aveți vârsta de 16 ani sau mai puțin, vă rugăm să primiți în prealabil permisiunea părintelui / tutorelui ori de câte ori ne furnizați informații personale. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștienți de faptul că copiii dvs. ne-au furnizat date personale, vă rugăm să ne contactați. Dacă descoperim că am colectat date personale de la copii, fără verificarea acordului părinților, luăm măsuri pentru a elimina aceste informații din serverele noastre.

Modificări la această politică de confidențialitate
Putem actualiza politica de confidențialitate din timp în timp. Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină. Vă vom anunța prin e-mail și / sau o notificare proeminentă privind serviciul nostru, înainte de intrarea în vigoare a modificării și actualizarea “datei efective” în partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Vă recomandăm să vizitați periodic această pagină și implicit politică de confidențialitate, pentru a fi la curent cu orice modificare. Modificările la această politică de confidențialitate sunt eficiente atunci când sunt afișate pe această pagină.

Dezactivarea si refuzul cookie-urilor

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, si pentru mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online, IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site: http://www.youronlinechoices.com/ro/
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer – http://support.microsoft.com/kb/196955
Cookie settings in Firefox – https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor
Cookie settings in Chrome – http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Cookie settings in Safari – http://support.apple.com/kb/PH5042

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide All About Cookies – http://www.allaboutcookies.org/
IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la support@nextedu.ro.

Echipa nextEdu

 

Notificare importantă!

Ne luam putin concediu incepand cu data de 7 Iulie pana pe 14 Iulie. Toate comenzile primite in acest interval vor fi livrate incepand cu 17 Iulie. Multumim pentru intelegere.